Modern Complexity in Simple Cover Design

First eye touch, just a minimalist house, split into two volumes, and the exciting thing is, this house sustainable green. Semi roof garden terrace which connects directly down to the lush garden via a stepped sloping wall.

The taller, northern volume sits higher in the landscape allowing daylight and quality into the basement spaces. This part also includes entrance, a double height open plan kitchen and all the bedrooms of the house. Designed by christensenco architects.

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>