Copper Alloy Roof Sculpted Pavilion House Extension

This modern sculptural house extension intended to make transition space between the original interior house and its large garden and the views. This extension building has contrast structure form, create a unique sign of the original house. This two storey “pavilion” has a copper alloy roof canopy, designed in unique shape gesture. At upstairs, there is a modern deck and wall glass to capture the stunning views. Designed by stanbolt architect.

modern house extension sculptural design

contrast house extension transition function design

white building concrete house architecture

copper alloy roof ultra modern design

gestured roof form house extension design

modern copper alloy roof dramatic design

modern deck natural glass wall extension feature

sculptural house extention roof architecture

unique copper roof gold color house extention

house extension modern interior architecture

open upstair modern glass interior design

ultra modern copper alloy roof innovation

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *